.post-title { text-shadow: #6374AB 10px -10px 3px; }

martes, 30 de septiembre de 2008

Contradiccions.

Avui m'he despertat inquiet, sobresaltat, mitja hora abans del que tocava però amb la sensació d'haver-me adormit, tot i no notar-me gens descansat.
Les tres primeres hores de classe han estat marcades per l'immens constipat que m'acompanya i per la desatenció, protagonitzada per una incessant pressió al pit no només causada pel refredat.
Una pressió inalterable que m'ha impedit continuar en les següents classes.
No puc deixar de preguntar-me per què la gent tendeix a ignorar el que el cos i la ment demanen. Em pregunto per què moltes vegades el que expressen la mirada i/o el tacte de les mans no expressen el mateix que les paraules escrites.

És por. Sempre, tot és por.
En aquest cas, la por causa contradiccions, i aquestes es desencadenen en moltes més. Les contradiccions d'un contradiuen els pensaments d'un altre, i l'estat d'anim d'aquest altre es contradiu a si mateix cada pocs minuts, fet que provoca confusió, i en definitiva, por. I aqui torna a començar tot.
Estem parlant, per tant, d'un cicle tancat que només la lucidesa pot trencar. I la lucidesa radica en l'evidència, i en el simple (o no tan simple) fet de no negar-la.
Mai res passa perquè si, i intentar convence's del contrari és l'error que tothom comet i que desencadena el fenòmen més traïdor de tots, el que provoca la majoria de conflictes en qualsevol aspecte: la por. I sobretot, la por a cometre més errors.

Tinguem el cap clar, i no intentem dissoldre -per molt que ens espantin- aquells fets que tots sabem que són ben sòlids.

Atentament,
Jo.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Benvolgut Arnau.

Comparteixo els teus criteris. Però no he pogut evitar sentir una prepotent objecció.

Certament, la teoria que defensa que la por és la culpable d'aquesta sèrie d'afers, és raonable.

Però l'exepció és evident també.

Si la por m'hagués dominat, jo ara no seria tant feliç. Si la por m'hagués dominat, no hauria sentit el plaer de compartir un any amb l'Henar.

Malgrat tot, comparteixo la teva exposició.

Atentament,

Aqui Abertzale

Gala dijo...

les mans i les mirades sempre són molt més sinceres que les paraules escrites, per molta por que puguin dur..

la por sempre la por.
culpable de tot.

mmm..

 
HTML,BODY{cursor: url("http://downloads.totallyfreecursors.com/cursor_files/orgglithandwriting.ani"), url("http://downloads.totallyfreecursors.com/thumbnails/orgglithandwriting.gif"), auto;}