.post-title { text-shadow: #6374AB 10px -10px 3px; }

lunes, 29 de septiembre de 2008

Presentació.

Les persones, per ser persones, necessiten reflectir-se allà on qualsevol els pugui trobar.
Perquè, què és una persona sola? I quan dic sola, no vull dir només físicament, sinó també anímicament. Per molt tancat que sigui algú, sempre necessita qui li proporcioni la certesa de dir: existeixo.
Jo, pel que fa al companyerisme, no em puc queixar. Tinc el millor que qualsevol persona moriria per tenir, i n'estic orgullosissim. Però una de les característiques de l'home sempre ha sigut la mateixa: l'incomformisme.

Ara però, anem al que toca: aquest blog. Segons on busqueu, em trobareu per tot internet.
Però vull evitar confusions. Això no és una biografia, senyors.
Aquí es reflectirà mica en mica la meva identitat, que possiblement el 90% de la població mundial no arribaria mai a entendre. Però l'objectiu no és fer-me entendre, sinó simplement.. expressar-me. I expressar-me sobretot sobre el tema que podriem dir que em fa passar més estones a la teulada de casa meva, amb un cigarro a la ma i reflexionant. Era dificil definir-ho, però ho deixarem amb això: els punts de vista.
Els punts de vista de tothom cap a tothom, de tot cap a tot. Seria una tonteria ara intentar explicar un tema que encara no he aconseguit entendre ni jo.
Però suposo que mica en mica arribaré a les meves conclusions, i les exposaré de tal manera que ningú (excepte algú amb molta imaginació) pugui entendre.

Fins aqui la presentació.

Atentament,
Jo.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Arnau! benvingut a la comunitat blogger...

Passat pel meu blog per intercanviar col·loquis socials, morals, sentimentsls i si s'escau, polítics també.

cuida't

Aqui Abertzale

 
HTML,BODY{cursor: url("http://downloads.totallyfreecursors.com/cursor_files/orgglithandwriting.ani"), url("http://downloads.totallyfreecursors.com/thumbnails/orgglithandwriting.gif"), auto;}