.post-title { text-shadow: #6374AB 10px -10px 3px; }

domingo, 13 de diciembre de 2009

La mica que sé de la vida.

“La mica que sé de la vida, està en els llibres que mai llegeixo. La mica que sé de la vida, està en les línies que no he escrit. La mica que sé de la vida, s’explica prenent un cafè, s’entén prenent una copa, i s’oblida prenent-ne dues.
Que ningú s’emocioni ni albergui falses esperances, perquè amb la mica que sé de la vida, amb dures penes s’omple un cor, per petit que sigui.
Començo pel que sé:
Sé que, afortunadament, només moriràs una vegada. Així que procura no morir-te més vegades pel camí. No hi ha res pitjor que aquestes persones que es van morint abans de morir del tot. Per evitar-ho, t’ofereixo un mètode infallible: mentres tu decideixis, tot va bé. El dia que deixis de decidir o decideixin per tu, atenció, perquè l’estaràs palmant una mica, i després no hi ha marxa enrere.
Tingues sempre més projectes que records.
Res de tot això que dic val la pena si no tens algú al teu costat que et fagi ser incoherent.
Ni flors, ni “aquesta és la nostra cançó”, ni “ets el més bonic de tota la meva vida”. Aquest no és l’autèntic romanticisme. Algú que t’empenti a fer coses de les que mai t’has considerat capaç, que arrasi amb els teus jomai o joqueva. Això sí que ho és.
Tant de bo estimis molt i durant molt temps. Que t’ho prenguin tot, que fagin troços de les teves ganes i que et vegis obliga’t a reunir-les amb el fil de qualsevol il·lusió. Que desitgis i siguis desitjat, que es frustrin totes les teves esperances i que, tard o d’hora, acabis descubrint que la única manera de recuperar el primer amor, que és el propi, és en braços aliens.
Dues emocions associades al passat: arrepentiment i culpa. Una associada al futur: preocupació. Quan abans te les treguis de sobre, millor, abans començaràs a apreciar el que tens.
El més probable és que un amic et traeixi, tindràs sort si és només un; a un altre el traïràs, i pensis el que pensis i t’expliquin el que t’expliquin, els que no sentis que són els teus vertaders amics abans dels 30, oblida’ls perquè seràn només coneguts que et trobaràs de tant en tant i amb els que no t’aturaràs ni a prendre un cafè, o per ells o per tu. Compte només amb els tres o quatre principals perquè a partir d’aquí tot és una gran mentida.
Per acabar: acostuma’t a lluitar contra ella, perquè el més probable és que t’estigui tocant els collons durant la major part de la teva vida, i això és la POR.
POR al fracàs, POR a la soletat, POR a perdre-ho tot (amor, riquesa, salut, família, amics, i així un etc. tan llarg que no cap en aquest parèntesis), i sobre tot, POR a que el tio que hagi escrit això et fagi entrar en raó.”

Ho havia de penjar. :)

2 comentarios:

la marionnette dijo...

jajajaja i si m'importava què eh? ara què fem¿? jajajaj està prou bé l'adaptació sisisi! i em sembla molt q sigui d'aquest tio... mai l'he suportat i menys dp de saber q actua... en fin!
apa xiquet, un petonet de persona ocupada jajajaj
aviam si aquesta nit o demà coincidim! és q no paro, ho sé, ho sé!

la marionnette dijo...

em sembla molt FORT, perdó... q és q em menjo les paraules!

 
HTML,BODY{cursor: url("http://downloads.totallyfreecursors.com/cursor_files/orgglithandwriting.ani"), url("http://downloads.totallyfreecursors.com/thumbnails/orgglithandwriting.gif"), auto;}