.post-title { text-shadow: #6374AB 10px -10px 3px; }

sábado, 31 de julio de 2010

Again.

El món es divideix en dos tipus de persones: les que reben quan donen, i les que no reben encara que ho donin tot.
Aquesta és la base d’un sistema injust basat en l’egoisme i la hipocresia, ja que els que reben quan donen, s’acostumen a rebre i cada vegada donen menys, mentres que els no reben donin el que donin, segueixen esforçant-se mantenint l’esperança de que potser algun dia rebran tot allò que es mereixen i tot allò pel que han lluitat.
Alguns més intel·ligents, decideixen provocar. “Jo no et donaré una merda, demostra’m que puc rebre de tu, i aleshores estarem en paus”.

Lluitar, lluitar, lluitar, per un objectiu que ni tan sols és teu.
Arriba a port, això?
Sí, arriba a port, però no al teu.
Quan l’objectiu pel que has lluitat, que no és ni el teu objectiu, es cumpleixi, tu ja no tindràs cap paper en aquesta història.

No aprens, company.
La próxima vegada, t’ho pensaràs, no dues vegades, sinó tres, quatre, cinc, les que siguin necessàries, abans de tornar a posar el millor de tu a les mans d’un humà.

2 comentarios:

Sofia dijo...

Estic d'acord amb tú.(:

Ainoa dijo...

És ben cert que el 99% de les vegades que t'ofereixes a algú, quan aquest ja ha aconseguit el que vol, no reps més que cops. Però hi ha un petit 1% de persones que són iguals que tú i que, quan topes amb elles, acaben sent les millors companyies que has tingut mai.

Només has de tenir sort en trobar-les :)

 
HTML,BODY{cursor: url("http://downloads.totallyfreecursors.com/cursor_files/orgglithandwriting.ani"), url("http://downloads.totallyfreecursors.com/thumbnails/orgglithandwriting.gif"), auto;}